Kompassros i ljusgrå Forescolor

Visning av en kompassros i ljusgrå och nu med storleken 1120mm. Vill visa upp en annan färg än svart och eftersom de flesta kunder väljer att inte få sin adress upplagd på hemsidan valde jag att göra en ny till vårt hus som också har ljusgrå foder runt fönster och dörrar. Uppdaterar med en bild i ett senare skede när den sitter uppsatt på fasaden. För att se bilden i större format ligger den även upplagd i Galleriet.

Denna storlek av kompassros sätts priset till 2300:- i valfri färg av Forescolor. Orsaken till det dyrare priset är att frästiden nästan dubbleras jämfört med den mindre 930mm vilken också kommer ha ett fortsatt pris på 1800:- året ut. Bästa jämförelsen jag kan ge är att beskriva den mindre som väldigt stor och den större som enorm när man ser de i verkligheten.

Jämförelse mellan 1120mm och 930mm.

Lämna ett svar